В количката

Няма добавени продукти!

Защо да използвам CNC рутер

CNC рутер - добрият избор за всяко производство

? CNC ?

CNC е съкращение от английския термин computer numerical control , което в превод означава Цифрово програмно управление (ЦПУ). Това е компютърна система за управление на машини, с цел автоматизация на производствения процес. Автоматизираните машини с ЦПУ работят с минимален брой ръчни операции и контрол, което ги прави много производителни и гъвкави.

При CNC рутерите системата се управлява от набор от числа, които формират координати. Например, нашите 3-осни CNC рутери имат координати X, Y и Z - напред и назад, наляво и надясно и нагоре и надолу.

Предимства:

Време - Те ви помагат да спестите ценно време за производство, което означава, че можете да произвеждате повече и да генерирате по-големи печалби

⟩ Материал – CNC рутерът Ви позволява да оползотворите оптимално материалите и да намалите значително отпадъчния материал

⟩ Труд – Инвестицията в CNC рутер ще намали разходите Ви за труд. Конвенционалните машини изискват повече работна сила, опит и умения. 

Подходящ ли е CNC рутерът за моето производство?

CNC рутерите намират приложение в множество сфери на производство. CNC рутерът е функционално допълнение към почти всеки вид индустрия, за която се сетите: мебелно производство; производство на музикални инструменти, 3D модели, мраморни, метални и пластмасови изделия; реклама. Възможностите и гъвкавостта, които тези машини предоставят на бизнеса, са изключителни.

Заключение

CNC рутерът помага за автоматизирането на много задачи в рамките на производствената среда, за намаляване на персонала, за производството на продукти с едни и същи размери отново и отново, без риск от човешка грешка. Всички тези неща неизменно водят до увеличаване на бизнес оборота и печалбите.