NOVA 13

Работна площ - 130х900cm
Гравиране - до 1500 mm/sec
Рязане - до 450 mm/sec
Ускорение при работа - 1G
Резолюция - 4000 dpi
Мощност на лазера 100W
CLEAN PACK дизайн
WiFi,  LAN или USB връзка с PC
Ярко LED осветление

Най-добрия баланс между качество и цена


Цена от 13 600лв. без ДДС
ПОИСКАЙ ОФЕРТА

Когато имате нужда от премиум машина Nova 13 е умния избор. Предлагайки скорост, дизайн, пространство, функционалност и разумна цена, интелигентният избор е да получите по-голяма машина и да започнете да печелите пари. Лазер NOVA 13 е разработен на базата на над 10 години опит при поддръжката на СО2 лазери и отзиви от клиенти.  Стандартно оборудвана с 100W стъклена СО2 лазерна тръба. По желание може да бъде заменена със 130 или 150W. Може да се сложи и метална RF тръба. Обадете на +359 898 43 09 09 и говорете с нашия екип за решение, което най-добре отговаря на вашите нужди.

За кого е подходяща?

Уникалния All-in-one дизайн я прави удобна за работа в рекламни агенции и крафт работилници, производители на сувенири. С нея може да изработвате:
- клишета за фирмени печати

- табелки от ABS двуслойни пластмаси

- анодиран алуминий и метали с покритие

- уникални покани и декорация от картони

Подходящи материали за гравиране са: Дърво, МДФ, плексиглас, естествена и изкуствена кожа, платове, хартия, корк, ABS двуслойни пластмаси, гума, стъкло, анодиран алуминий, метали с покритие, гранит, шперплат, гранит, камък.

Подходящи материали за рязане са: дърво, МДФ, плексиглас, кожа, платове, хартия, корк, ABS двуслойни пластмаси, шперплат, гума.

Защо да я изберете?

Серията Nova може да бъде разделена на две части, така че да може да се побере през тесни коридори и стандартни врати. Има и малки бонуси, като  ротационен порт, разположен удобно от вътрешната страна, чекмедже за събиране на дребни отпадъци при рязане, панорамно стъкло и др.,

Механиката с патентован Clean-pack дизайн е много прецизна и издържлива, а електрониката надеждна и стабилна с всички необходими защити и сертификати.

Стандартно оборудвана с всички възможни екстри -  червена точка, маса за рязане с ножове, маса "пчелна пита",  автофокус, връзка чрез WiFi, LAN, USB,  вградени аспирация, чилър и компресор, работа от CorelDraw, AutoCad, Adobe Ilustrator

Панорамнен капак и ярко LED осветление .

Качествен и адекватен гаранционен и извън гаранционен сервиз от специалисти с над 15 годишен опит, всички резервни части налични на склад.

Безплатна доставка, инсталация и обучение с разбираема инструкция за експлоатация на български език.


ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

Работна площ 130х90 см.

Оборудван с 100W тръба, която може да бъде заменена с

130W или 150W при нужда от по-голяма мощност

X
Конфигурация Nova 13
Работна площ 1300 х 900 mm
Ход на подвижната маса 200 mm
Скорост на гравиране 1000 mm/s
Скорост на рязане до 450 mm/s
Мощност на лазера 100W
Рязане на 1 пас до 30mm в зависимост от материала
Резолюция на гравиране 4000DPI
Захранващо напрежение 220V ±10% 50Hz
Точност на повторение 0.01mm
Поддържан софтуер CorelDraw, AutoCad,Illustrator и и др.
Файлови формати PLT, DXF, BMP, JPG, PNG
Гравиране по криви Да - с ротационна представка
Порт USB2, WiFi, LAN
Навигация LCD дисплей със сензорни бутони
Съпътстващо оборудване Аспиратор, чилър CW5000, компресор за обдухване, система за автофокус, RedDot показалец, маса тип пчелна пита, маса с ножове, въздуховод
Живот на лазерната тръба 10 000 работни часа
Тегло 430 kg
Размери
1470*1920*1240*mm
 

ОПИСАНИЕ НА МАШИНАТА

Clean Pack дизайн, мултифункционален дизайн на работната маса, здрава конструкция, модерна визия, разделяща се конструкция, по-бърз от останалите...

X

Clean Pack дизайн


Много от проблемите при съвременните лазери се пораждат от птраха и пушека които полепват по механиката на машината. Това намаля живота на лагерите и направляващата греда, забавя скоростта на работа, влошава качеството. Clean Pack дизайна на NOVA предпазва механикато от тези вредни влияния. Резултата е по-висока скорост на работа, дълъг период на безпроблемна работа, спестяване на средства и време за ремонт и части.


Мултифункционален дизайн на работната маса

В зависимост от материала, който ще обработвате вие се нуждаете от различни работни маси. Nova 13 има като стандартно оборудване маса с ножове и маса тип "пчелна пита". Pass-true дизайна ви позвплява работа с материали с по-големи размери.

Подвижната работна маса има 20 см. ход  нагоре и надолу

Aeon ProSMART софтуер

Софтуерът Aeon ProSmart  е интуитивен и лесен за работа. файла може да бъде зареден в автономната памет на машината или да се стартира директно от компютъра. Поддържа почети всички често ползвани файлови формати. Може да работи и като принтер директно от CorelDraw, Illustrator и AutoCAD.


Здрава конструкция, модерна визия, разделяща се конструкция

Тялото на машината може да се разделя на 2 части, като по този начим минава дори през врати с размер 80 см. Стабилната конструкция с тегло от 430 кг. предотвратява появата на вибраций по време на работа.

По-бърз от останалите

Новата NOVA 13 е конструирана за максимална ефективност и производителност. В специално тунинговани високоскоростни дигитални мотори и японски лагери тя работи с ускорение от 1.5G. Това и позволява гравиране със скорост от 1000mm/s и рязане с до 300mm/s, като това не е за сметка на качеството.  Това я прави един от най-добрите избори на пазара.

Опции

Допълнително могат да се поръчат 2 вида ротации, камера и глава за дългофокусна леща.....

X

Ротация за цилиндрични детайли с ролки

Ротационна представка с ролки за гравиране на цилиндрични предмети - бутилки, чаши, тубуси и др. Това ще разшири обхвата на вашата машина.

Ротация за цилиндрични детайли с патронник

Ротационна представка с патронник с максималенн диаметър на захващане 100mm.  За гравиране на цилиндрични предмети - бутилки, чаши, тубуси и др. Това ще разшири обхвата на вашата машина.

Камера за рязане по контур

CCD камера за автоматично векторизиране (очертаване контура на обекта) и изрязване по контур на растерни изображенив (картинки).

Глава за 4'' леща

С по-дългофокусната леща може да режете по-дебелте материали нез загуба на фокус и "Х" образно изкривяване


Етикети: CO2, лазер, Aeon, nova13, анонс