За мрамор и гранит

За мрамор и гранит

CNC фрезери за обраборка на различни видове камък - мрамор, гранит, травертин и др.

Продукти, добавени за сравняване: 0

Показани са от 1 до 4 от 4 (1 страници)

 • Конусен фрезер

  Цена без ДДС: 4,90 лв.

  Фрезери за CNC гравиране с конусна форма. Подходящи за гравиране  на двуслойна ABS пластмаса, плексиглас, PVC, дърво. 6 милиметровия инструмент е подходящ и за мрамор (задължително с охлаждане).Не е подходяща за гравиране на метали.При рязане се образува канал с трапецовидна форма.Израб..
 • Диамант за Гранит и Мрамор

  Цена без ДДС: 49,00 лв.

  V образна фреза (cutter) с диамантен връх  за механични CNC гравиране на Гранит и Мрамор-Диаметър на опашката - 6mm-90° ъгъл- връх 0,5mm-Дължина 40mmПри гравиране се образува канал с V образна форма.Изработена от тунгетн карбид (стомана), връх - диамнт, ..
 • Фреза за Мрамор

  Цена без ДДС: 15,00 лв.

  V образна фреза (cutter) за механични CNC гравиране на Мрамор-Диаметър на опашката - 8mm-90° ъгъл-Дължина 70mmПри рязане се образува канал с V образна форма..
 • Фреза за Гетинакс и Фибростъкло

  Цена без ДДС: 5,50 лв.

  Фреза (cutter) за механични CNC гравиране/ рязане на Фибростъкло, Гетинакс, Текстолит, Печатни платки.При рязане се образува канал с правоъгълна форма. Пирамидалната структура със среден размер смила материала на фини частици. Получава се равен и гладък завършек.С режеща част на върха. Диаметър :&nb..

Показани са от 1 до 4 от 4 (1 страници)