Пластмаси

Пластмаси


Продукти, добавени за сравняване: 0

Показани са от 1 до 4 от 4 (1 страници)

 • Laser Acryl 1

  Цена без ДДС: 64,00 лв.

  Германски UV устойчив* материал за изключително детайлно лазерно и механично гравиране. Размер на листа 122х61 см. Състои се от акрилно ядро и тънък покривен слой. Гравира се с ниска мощност, като се постига много гладка и равномерна повърхност на гравираното поле. Предлага се с дебелина о..
 • Laser Plus

  Цена без ДДС: 67,00 лв.

  Специално разработена акрилна пластмаса за външно приложение. Притежава подобрена устойчивост на UV, корозия и окисляване. Подобрена механична устойчивост на надраскване. Това я прави подходяща за табели които ще се монтират на открито или на пряка слънчева светлина. Позволява гравиране на мал..
 • ABS Economy

  Цена без ДДС: 30,00 лв.

  Икономична серия ABS  пластмаса. Подходящ за интериорно (вътрешно) приложение, когато няма агресивни фактори на околната среда.Предназначен за лазерно (CO2, FIBER и YAG) и механично CNC гравиране.Защитно покритие на лицевата страна.Дебелина на горния слой - 0,05 mmДебелина на основата 1.5 ..
 • Laser Flex

  Цена без ДДС: 51,00 лв.

  Тънък 0,8 mm пластичен Германски материал за изключително детайлно лазерно и механично (CNC) гравиране. Размер на листа 122х61 см. Подходящ за всички видове CO2 лазери. За интериорно приложение. Дълбочина на гравиране - 0,1 mm. Цветните плоскости са мат, металиците гланц - гладък и релефен. Материал..

Показани са от 1 до 4 от 4 (1 страници)