Оцветители

Оцветители


Продукти, добавени за сравняване: 0

Показани са от 1 до 4 от 4 (1 страници)

 • Mark Solid 114

  Цена без ДДС: 159,00 лв.

  Mark Solid 114 са специално разработени продукти за лазерно гравиране и маркиране на метали, керамика, стъкло и пластмаси в цвят. Предлага се под формата на спрей и паста. Технологията на маркиране е проста - нанася се равномерен филм от препарата на желаното място, гравира се с СО2 лазер, измива се..
 • CerMark LMM 6000

  Цена без ДДС: 199,00 лв.

   CerMark е специално разработен продукт за лазерно гравиране и маркиране на черни метали и хромникел. Mоже да бъде прилаган и върху цветни метали, но при тях TherMark дава по-добри резултати. Предлага се под формата на спрей и паста. Технологията на маркиране е проста - нанася се равномерен фил..
 • Aluoxyd

  Цена без ДДС: 19,00 лв.

  Оцветител за алуминий Aluoxid (оксидант) предизвиква химическа реакция при контакт с алуминия. В резултат обработената повърхност почернява. Когато се прилага върху Анодиран алуминий, анодацията предпазва не гравираната част и се получава контрастен черен цвят само на гравираните детайли. Подходящ п..
 • Mesingoxyd

  Цена без ДДС: 20,00 лв.

  Оцветител за месинг Mesingoxyd предизвиква химическа реакция при контакт с Месинг. В резултат обработената повърхност почернява. Когато се прилага върху месинг който няма повърхностно защитно покритие (лак, анодация или др.) е необходимо да апликирате маскиращ филм. Подходящ при гравиране с твърдоте..

Показани са от 1 до 4 от 4 (1 страници)