Фрезери за бонд (ACM)

  • Модел Фрезери за бонд
  • Наличност В наличност

Фрезери за бонд (ACM)

  • Цена без ДДС: 39,00 лв.

Опашка 6mm, 90°, връх 2.3mm 39 лв.
Опашка 6mm, 108°, връх 2.3 mm
 39 лв.
Опашка 6mm,130°, връх 2 mm 39 лв.

Примерни параметри на работа*

Обороти на работа - 12 000 - 15 000 rpm
Скорост на работа - от 1 до 5 m/min
Стружка - от 0,1 до 0,2mm

*Посочените по-горе параметри са ориентировъчн. Реалните параметри зависят от много субективни фактори - производител на материала, мощност на шпиндела, биене на цанга или гайка, луфтове по механиката и  др.

Възможни варианти

  

Фрези за алуминиеви композитни материали (ACM, бонд) - изработени от немска стомана с твърдост 55.

Специално проектирани инструменти за алуминиев композитен облицовъчен материал като Alucobond® и Dibond®, който се състои от двустранен алуминий с полиетиленово ядро.

Използвайте при 12 000 до 15 000 оборота на шпиндела и скорост на подаване от 4000-6000mm / min. охлаждаща течност не се изисква. За CNC машини

Проектиран за фрезовани канали на алуминиеви композитни (сандвич) материали (ACM) с V-образни форма и плоско дъно. Фрезоването на V-образни канали, при което алуминиевото покритие и част от полиетиленовата сърцевина се отстраняват, позволява сгъване материал на ръка. Идеален за производство на стенни панели. ACM се използва широко за облицовка на много разнообразни екстериорни и интериорни приложения като офис сгради, болници, конгресни центрове, летища и хотели. Дълготрайната издръжливост на материала го прави отличен избор за сгради, табели, дисплеи и др.

Сходни продукти

Етикети: CNC, фрезери, бонд, анонс