FIBER лазер Standard 3015

  • Модел FIBER лазер Standard 3015
  • Наличност с поръчка

FIBER  лазер Standard 3015

More Views

  • FIBER  лазер Standard 3015
  • FIBER  лазер Standard 3015
  • Цена без ДДС: 67 600,00 лв.
  

Високоскоростна фибер лазерна машина за професионално лазерно рязане, оборудвана с висококачествени компоненти. Използва по-мощни двигатели, по-стабилна и тежка конструкция.
Максималната скорост на машината може да достигне до 120 м / мин. Точността на лазера е 0.02 мм. Размера може да бъде персонализиран, за да задоволи вашите изисквания. Подходящ за мощност нa лазера до 3kW
Приложението на FIBER лазера е бързо и качествено рязане на метали - неръждаема стомана, мека стомана, въглеродна стомана, поцинковани метални листи, много видове сплав и т.н.
Междувременно, ако искате основно да режете цветни метали с висок коефициент на отразяване, като месинг, мед, алуминий, сребро, злато и т.н. е желателно да оборудваме машината с американски nLIGHT или IPG лазерен източник.

Цената е за конфигурация с 1000W FIBER източник. За други мощности и конфиграции моля свържете се с нас

Стабилна конструкция и прецизна механика


Много от проблемите при рязяне се пораждат от вибрации и неравномерно движение. Това намалява качеството на рязане, увеличава брака и себестойността на продукта. FIBER лазера е конструиран със стабилни  30mm тайвански направляващи релси PMI и YYC зъбна рейка. Нелинейност на релсите  е по-малка от 0,02mm. Конструкцията на машината преминава специална термична многоетапна обработка и прецизно машинно CNC калибриране за да гарантира липсата на деформации след многогодишна употреба. Теглото на тялото е 2,5 тона.

Швейцарска лазерна глава Raytools

 Оптимизирана оптична конфигурация и плавен и ефективен дизайн на въздушния поток напълно усъвършенстван дизайн за защита от прах - защита на два слоя, като риск от замърсяване на оптиката е почти нулев.  Добавена защита от контакт с тялото на лазера. Регулиране на фокуса фино и гъвкаво с обхват от 20mm, точност 0.05mm. Колиматорната и фокусната  лещи са с активно водно охлаждане. За качествен сряз е изключително важно файбър лазера да е винаги на фокус. Интелигентната система прави това с точност от 0.05 mm, като сканира и коригира височината  1000 пъти в секунда. Серво двигателя реагира с ускорение от 2G и време за реакция под 1ms.

Професионален софтуер за рязане на метали

Софтуер, в който е помислено за всичко. Разполага с много богата функционалност специално съобразена със спецификата при рязане на метал. NESTING, оставяне на "мостчета", "охлаждащи" точки, мнгостеппено първоначално пробиване, специален пас за рязне само на защитното фолио и още много др. полезни функции. Поддържа почти всички често ползвани файлови формати - PLT, DXF, NC-code, AI, GBX, LXD


Висококачествени серво двигатели и ел. компоненти

Задвижването на FIBER лазера е поверено на най-добрите AC серво двигатели  в света - Yaskawa - Япония. Продуктите с тази марка са известни със своята прецизност, стабилност и бързина.

Точност: осъществява контрол на положението, скоростта и въртящия момент при затворен кръг на следене;

Скорост на въртене: високоскоростна работа, общата номинална скорост може да достигне 2000-3000 rpm.

Стабилност: вградена система за автокалибрация за максимално плавно и същевременно бързо и прецизно позициониране

Използвани са американски електрически части Honeywell или Schneider -Франция, поради стабилната им работа, ниска степен на дефекти, за да се гарантира дългосрочна употреба и безопасна работа;

Греда от лят алуминий

Изработена като един цял детайл, намалява вероятността за неизправност на напречната греда и  гарантира максимално за нормалната работа при всякакви параметри.
Алуминиевата греда (независимо от мощността на лазерния източник) дава по-добра стабилност, по-висока скорост на рязане и ускорение в сравнение с традиционните железни греди. Предимството и се усеща особено  при обработката на малки детайли, като значително подобрява ефективността на работата.

Конфигурация FIBER
Работна площ 3000 х1500 mm
Ход по Z
70 mm
Скорост на рязане до 120 m/min
Мощност на лазера 1kW, 1.5kW, 2kW, 3kW
Рязане на 1 пас до 20mm стомана, 8mm неръж. стомана в зависимост от мощността
Захранващо напрежение 380V ±10% 50Hz
Точност на повторение 0.02mm
Софтуер CypCut
Файлови формати PLT, DXF, AI, LXD, GBX
Съпътстващо оборудване  WiFi дистанционно, RedDot показалец, чилър. аспиратор
Живот на FIBER модула
100 000 работни часа
Тегло 3700 kg
Размери 4660mm*2370mm*1960mm
 
 
 

Етикети: FIBER, лазер, рязане, черни, цветни, метали, неръждавейка, алуминий, месинг, стомана, 500W, 750W, 800W, IPG, nLight, 1000W, 1500W, 2000W, 1kW, 2 kW, 1.5 kW, Raycus, Max, Phonics