CO2 лазер Nova 10

  • Модел CO2 laser Nova 10
  • Наличност В наличност

CO2 лазер Nova 10

More Views

  • CO2 лазер Nova 10
  • CO2 лазер Nova 10
  • CO2 лазер Nova 10
  • Цена без ДДС: 10 600,00 лв.  

Технология и дизайн

Лазер NOVA 10 е разработен на базата на над 10 години опит при поддръжката на СО2 лазери и отзиви от клиенти. Резултата е голяма производителност, качествено гравиране и  и рязане, достъпна цена, функционалност и добър дизайн. Стандартно оборудвана с 80W стъклена СО2 лазерна тръба. По желание може да бъде заменена със 100, 130 или 150W. Може да се сложи и метална RF тръба. За допълнителна информация относно най-подходящата за вас тръна моля свържете се с нас.

Clean Pack дизайн


Много от проблемите при съвременните лазери се пораждат от птраха и пушека които полепват по механиката на машината. Това намаля живота на лагерите и направлявашата греда, забавя скоростта на тработа, влошава качеството. Clean Pack дизайна на MIRA+ предпазва механикато от тези вредни влияния. Резултата е по-висока скорост на работа, дълъг период на безпроблемна работа, спестяване на средства и време за ремонт и части.


Мултифункционален дизайн на работната маса

В зависимост от материала, който ще обработвате вие се нуждаете от различни работни маси. Nova 10 има като стандартно оборудване маса с ножове и маса тип "пчелна пита". Pass-true дизайна ви позвплява работа с материали с по-големи размери.

Подвижната работна маса има 20 см. ход  нагоре и надолу

Aeon ProSMART софтуер

Софтуерът Aeon ProSmart  е интуитивен и лесен за работа. файла може да бъде зареден в автономната памет на машината или да се стартира директно от компютъра. Поддържа почети всички често ползвани файлови формати. Може да работи и като принтер директно от CorelDraw, Illustrator и AutoCAD.


Здрава конструкция, модерна визия, разделяща се конструкция

Тялото на машината може да се разделя на 2 части, като по този начим минава дори през врати с размер 80 см. Стабилната конструкция с тегло от 390 кг. предотвратява появата на вибраций по време на работа.

По-бърз от останалите

Новата NOVA 10 е конструирана за максимална ефективност и производителност. В специално тунинговани високоскоростни дигитални мотори и японски лагери тя работи с ускорение от 1.5G. Това и позволява гравиране със скорост от 1000mm/s и рязане с до 300mm/s, като това не е за сметка на качеството.  Това я прави един от най-добрите избори на пазара.

Конфигурация MIRA+
Работна площ 1000 х 700 mm
Ход на подвижната маса 200 mm
Скорост на гравиране 1000 mm/s
Скорост на рязане до 350 mm/s
Мощност на лазера 30W
Рязане на 1 пас до 30mm в зависимост от материала
Резолюция на гравиране 4000DPI
Захранващо напрежение 220V ±10% 50Hz
Точност на повторение 0.01mm
Поддържан софтуер CorelDraw, AutoCad,Illustrator и и др.
Файлови формати PLT, DXF, BMP, CDR, PNG
Гравиране по криви Да - с ротационна представка
Порт USB2, WiFi, LAN
Навигация LCD дисплей със сензорни бутони
Съпътстващо оборудване Аспиратор, компресор за обдухване, система за автофокус, RedDot показалец, маса тип пчелна пита, въздуховод
Живот на лазерната тръба 10 000 работни часа
Тегло 390 kg
Размери 1295*1520*1125mm
 

Сходни продукти