AEON MIRA 7

Работна площ - 70х45cm
Гравиране - до 2000 mm/sec
Рязане - до 680 mm/sec
Ускорение при работа - 5G
Резолюция - 4000 dpi
Мощност на лазера 60W
Компактен AL-IN-ONE дизайн
WiFi,  LAN или USB връзка с PC
Ярко LED осветление

Най-добрия баланс между качество и цена


Цена от 7600лв. без ДДС
ПОИСКАЙ ОФЕРТА


Технология и дизайн

Новия лазер Mira е разработен на базата на над 10 години опит при поддръжката на СО2 лазери и отзиви от клиенти. Резултата е голяма производителност, качествено гравиране и рязане, достъпна цена, функционалност и добър дизайн. Стандартно оборудвана с 60W или 80W стъклена СО2 лазерна тръба или с метална RF СО2 тръба с мощност 35W. Работи с 5G ускорение


ОПИСАНИЕ НА МАШИНАТА

Clean Pack дизайн, All in One дизайн, Aeon Pro SMART софтуер, многофункционална маса. По-бърз от останалит, работи с 5G ускорение, WiFi връзка с компютър.

X

Clean Pack дизайн


Много от проблемите при съвременните лазери се пораждат от праха и пушека които полепват по механиката на машината. Това намаля живота на лагерите и направляващата греда, забавя скоростта на работа и влошава качеството. Clean Pack дизайна на MIRA+ предпазва механиката от тези вредни влияния. Резултата е по-висока скорост на работа, дълъг период на безпроблемна работа, спестяване на средства и време за ремонт и части.


All in One дизайн

Всяка лазерна машина има нужда от охлаждане, аспирация и обдухване по време на работа. MIRA+ има всички тези функций вградени в машината. Няма свързване на кабели, маркучи и др. Просто поставяте машината на масата, включвате и започвате работа!

Тази функционалност е единствена по рода си в сферата на CO2 лазерите

Aeon Pro SMART софтуер

Софтуерът Aeon Pro Smart  е интуитивен и лесен за работа. файла може да бъде зареден в автономната памет на машината или да се стартира директно от компютъра. Поддържа почти всички често ползвани файлови формати. Може да работи и като принтер директно от Corel Draw, Illustrator и Auto CAD.В зависимост от материалите се налага да използвате различни видове работен плот. MIRA+ идва оборудвана с плот тип "пчелна пита" и плот с отвори подходящ за закрепяне на "иглена маса" за рязане. Подвижния капак отпред позволява работа с по-големи материали и детайли. Масата има 140mm ход нагоре и надолу (електрически посредством бутоните на дисплея)

По-бърз от останалите

Новата MIRA+ е конструирана за максимална ефективност и производителност. Със специално тунинговани високоскоростни дигитални мотори и японски лагери тя работи с ускорение от 5G. Това и позволява гравиране със скорост от 1500mm/s и рязане с до 500mm/s, като това не е за сметка на качеството.  Това я прави един от най-добрите избори на пазара. Скоростта която виждате на видеото на продукта е реалната скорост, с който работи машината.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ?

Машината е подходяща за рязане и гравиране на редица материали като дърво, МДФ, плексиглас, кожа, платове, хартия, корк, ABS двуслойни пластнаси, стъкло, анодиран алуминий, метали с покритие, гранит, шперплат.

X

С тази машина можете да режете и гравирате много по-бързо от конкурентите си без компромис в качеството.

Подходящи материали за гравиране са:

Дърво, МДФ, плексиглас, естествена и изкуствена кожа, платове, хартия, корк, ABS двуслойни пластнаси, гума, стъкло, анодиран алуминий, метали с покритие, гранит, шперплат


Подходящи материали за рязане са:
Дърво, МДФ, плексиглас, кожа, платове, хартия, корк, ABS двуслойни пластнаси, шперплат, гума

С тези си приложения тя се използва в
-рекламната индустрия
-шивашка индустрия и бродерия
-производство на сувенири
-изработка на уникални покани и др.
-обувна промишленост
-сватбени декорацинй и подаръжи
-крафт и арт ателиета
-изработка на надгробни плочи

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

Работна площ 70х45 см.

Оборудвана с 60W тръба, която може да бъде заменена с 80W при нужда от по-голяма мощност.

X
Конфигурация MIRA 7
Работна площ 700 х 450 mm
Ход на подвижната маса 140 mm
Скорост на гравиране 2000 mm/s
Скорост на рязане до 680 mm/s
Мощност на лазера 60W
Рязане на 1 пас 10 mm плексиглас
Резолюция на гравиране 4000DPI
Захранващо напрежение 220V ±10% 50Hz
Точност на повторение 0.01mm
Поддържан софтуер CorelDraw, AutoCad,Illustrator и др.
Файлови формати PLT, DXF, BMP, CDR, PNG
Гравиране по криви Да - с ротационна представка
Порт USB2, WiFi, LAN
Навигация LCD дисплей със сензорни бутони
Съпътстващо оборудване Аспиратор, компресор за обдухване, система за автофокус, RedDot показалец, маса тип пчелна пита, въздуховод
Живот на лазерната тръба 10 000 работни часа
Тегло 135 kg
Размери 1100mm*845mm*480mm