CO2 лазер Mira+

  • Модел CO2 laser Mira+
  • Наличност В наличност

CO2 лазер Mira+

  • Цена без ДДС: 7 600,00 лв.


  

Технология и дизайн

Новия лазер Mira е разработен на базата на над 10 години опит при поддръжката на СО2 лазери и отзиви от клиенти. Резултата е голяма производителност, качествено гравиране и  и рязане, достъпна цена, функционалност и добър дизайн. Стандартно оборудвана с 60W стъклена СО2 лазерна тръба. По желание може да бъде заменена с 80W.

Clean Pack дизайн


Много от проблемите при съвременните лазери се пораждат от птраха и пушека които полепват по механиката на машината. Това намаля живота на лагерите и направлявашата греда, забавя скоростта на тработа, влошава качеството. Clean Pack дизайна на MIRA+ предпазва механикато от тези вредни влияния. Резултата е по-висока скорост на работа, дълъг период на безпроблемна работа, спестяване на средства и време за ремонт и части.


All in One дизайн

Всяка лазерна машина има нужда от охлаждане, аспирация и обдухване по време на работа. MIRA+ има всички тези функций вградени в машината. Няма свързване на кабели, маркучи и др. Просто поставяте машината на масата, включвате и започвате работа!

Тази функционалност е единствена по рода си в сферата ла CO2 лазерите

Aeon Pro SMART софтуер

Софтуерът Aeon Pro Smart  е интуитивен и лесен за работа. файла може да бъде зареден в автономната памет на машината или да се стартира директно от компютъра. Поддържа почти всички често ползвани файлови формати. Може да работи и като принтер директно от Corel Draw, Illustrator и Auto CAD.


Многофункционална маса

В зависимост от материалите се налага да използвате различни видове работенплот. MIRA+ идва оборудвана с плот тип "пчелна пита" и плот с отвори подходящ за закрепяне на "иглена маса" за рязане. Подвижния капак отпред позволява работа с по-големи материали и детайли. Масата има 100mm ход нагоре и надолу (електрически посредством бутоните на дисплея)

По-бърз от останалите

Новата MIRA+ е конструирана за максимална ефективност и производителност. Със специално тунинговани високоскоростни дигитални мотори и японски лагери тя работи с ускорение от 5G. Това и позволява гравиране със скорост от 1500mm/s и рязане с до 500mm/s, като това не е за сметка на качеството.  Това я прави един от най-добрите избори на пазара. Скоростта която виждате на видеото на продукта е реалната скорост, с който работи машината.

Конфигурация MIRA+
Работна площ 700 х 450 mm
Ход на подвижната маса 100 mm
Скорост на гравиране 1500 mm/s
Скорост на рязане до 680 mm/s
Мощност на лазера 60W
Рязане на 1 пас 10 mm плексиглас
Резолюция на гравиране 4000DPI
Захранващо напрежение 220V ±10% 50Hz
Точност на повторение 0.01mm
Поддържан софтуер CorelDraw, AutoCad,Illustrator и и др.
Файлови формати PLT, DXF, BMP, CDR, PNG
Гравиране по криви Да - с ротационна представка
Порт USB2, WiFi, LAN
Навигация LCD дисплей със сензорни бутони
Съпътстващо оборудване Аспиратор, компресор за обдухване, система за автофокус, RedDot показалец, маса тип пчелна пита, въздуховод
Живот на лазерната тръба 10 000 работни часа
Тегло 135 kg
Размери 1100mm*845mm*480mm
 

Сходни продукти