Alu3D

Alu3D


Продукти, добавени за сравняване: 0

Показани са от 1 до 6 от 6 (1 страници)

 • Алуминиев кант Alu3D - Инокс

  Цена без ДДС: 6,50 лв.

  Алуминиев кант Alu3D с широчина 90 мм за изработване на обемни и светещи букви с цвят инокс. Лице с релефна (бръшед) структура за по-добра визия. Дълъг живот на външни условия. Дължина на ролката 50 метра. Дебелина 0,5 mm. Подходящ за засветяване с LED модули или LED ленти  - Здраво и трайно за..
 • Алуминиев кант Alu3D - огледално сребро

  Цена без ДДС: 7,50 лв.

  Алуминиев кант Alu3D с широчина 90 мм за изработване на обемни и светещи букви с цвят инокс. Лице с огледална сребриста повърхност. Дълъг живот на външни условия. Дължина на ролката 50 метра. Дебелина 0,5 mm. Подходящ за засветяване с LED модули или LED ленти  - Здраво и трайно залепяне благода..
  Ново
 • Алуминиев кант Alu3D - Черен

  Цена без ДДС: 5,80 лв.

  Алуминиев кант Alu3D с широчина 90 мм за изработване на обемни и светещи букви с черен цвят. Лице с гланцирана повърхност за по-добра визия, покрито с защитен слой против надраскване и зацапване по време на изработка. Дълъг живот на външни условия. Дължина на ролката 50 метра. Дебелина 0,5 mm. Подхо..
 • Алуминиев кант Alu3D - Бял

  Цена без ДДС: 5,80 лв.

  Алуминиев кант Alu3D с широчина 90 мм за изработване на обемни и светещи букви с бял цвят. Лице с гланцирана повърхност за по-добра визия, покрито с защитен слой против надраскване и зацапване по време на изработка. Дълъг живот на външни условия. Дължина на ролката 50 метра. Дебелина 0,5 mm. Подходя..
 • Алуминиев кант Alu3D - Червен

  Цена без ДДС: 5,80 лв.

  Алуминиев кант Alu3D с широчина 90 мм за изработване на обемни и светещи букви с червен цвят. Лице с гланцирана повърхност за по-добра визия, покрито с защитен слой против надраскване и зацапване по време на изработка. Дълъг живот на външни условия. Дължина на ролката 50 метра. Дебелина 0,5 mm. Подх..
 • Алуминиев кант Alu3D Инокс 70mm

  Цена без ДДС: 5,90 лв.

  Алуминиев кант Alu3D с широчина 70 мм за изработване на обемни и светещи букви с цвят инокс. Лице с релефна (бръшед) структура за по-добра визия. Дълъг живот на външни условия. Дължина на ролката 50 метра. Дебелина 0,5 mm. Подходящ за засветяване с LED модули или LED ленти  - Здраво и трайно за..
  Ново

Показани са от 1 до 6 от 6 (1 страници)