UV принтер NOCAI UV-0609

  • Модел UV0609
  • Наличност В наличност

UV принтер NOCAI UV-0609

More Views

  • UV принтер NOCAI UV-0609
  • UV принтер NOCAI UV-0609
  • UV принтер NOCAI UV-0609
  • UV принтер NOCAI UV-0609
  • UV принтер NOCAI UV-0609
  • UV принтер NOCAI UV-0609
  • Цена без ДДС: 18 900,00 лв.


  

 UV LED принтер  Nocai UV0609  за директен печат върху плексиглас, дърво, метал, стъкло, кожа, хартия, фаянс и др. Възможност за печат на плоскости и предмети с дебелина до 130 mm. Снабден с 8 цветна система за печат - CMYK Lc Lm + Бяло + Лак. Пластичните мастила правят възможен печата на кожи, калъфи за телефони, магнитни фолиа и др. с голяма трайност. Машината се доставя с лицензиран RIP софтуер PhotoPrint 12. Печата едновременно бяло и цвят. Възможност за печат на растерен бял цват и на 3D релефен печат.


Нов дизайн на панела за работа


Обновения дизайн и специално подбраното място на панела улесняват  работата с бутоните и  визуалната комуникация. Панела е подвижен, така когато работната маса е в предно пложение вие имате безпроблемен достъп до бутоните и дисплея.  Добавени са повече функции, кото могат да бъдат използвани директно от панела на принтера , без да е необходимо влизане и търсене по менюто..


Вакуум работен плот

За фиксиране по време на печат на всички тънки и гъвкави медии - фолиа, хартия, кожа и др. Резултата е по-качествен печат и по-малко брак.

Интелигентна мастилена система

Нова електронна контролна система с подгряване на мастилата. Така не е необходимо време за климатизацията на машината сутрин през студените месеци. Пълна циркулация на бялото мастило и през мастилопроводите предотвратява утаяването на мастило, един от основните фактори за запушване на главите. Системата за подаване на мастило от резервоари, без чипове,осигурява по-ниска себестойност на печат.


Нова система за кепинга

Изцяло новия дизайн на кепинга със ситема за автоматично заключване когато машината е в режим на готовност или се изключи. Това предотвратява изсъхването и запушване на главите. Така машината може да стой до 5 дни без да работи.

Причистваща система

Aспирация и филтрация на остатъчното мастило по време на печатпредотвратява зацапване на енкодер лента, лампаи главата. В същото време спомага за намаляне на влажността, което спомага да по добро сушене на мастилото. Това значително увеличава периода за сервиз на машината.

Конфигурация

 UV0609

Работна площ

900 х 610 mm

Ход на подвижната маса

120 mm

Печатаща глава

Epson Micro Piezo (180 * 6)

Материали

пластмаси, алуминий, керамика, фаянс, дърво,  стъкло, кожа, хартия

Мастила

полу пластични UV мастила CMYK Lc Lm, Бяло, Лак

RIP софтуер

лицензиран PhotoPrint 12

Порт

LAN

Захранващо напрежение

220V ±10% 50Hz

Файлови формати

PLT, DXF, BMP, JPG, EPS, PNG

Печат на цилендрични детайли

Не

Тегло

155 kg

Размери

160cm * 151cm * 74cm (L * W * H)

 

/br

Сходни продукти